dec 062017
 
Triple A team

Bekijk hier de video van onze restaurantsimulatie in oktober 2017 uitgevoerd door onze partner Triple-A simulations. De video duurt ruim 3 minuten.

De deelnemers runnen in teams een eigen restaurant. Ze analyseren de marktpositie van hun bedrijf, bepalen de bedrijfsstrategie en nemen allerlei beslissingen om de concurrentie de baas te blijven. De concurrentie bestaat uit de andere teams die gelijktijdig hetzelfde proberen. De simulatie werd hier ingezet in een coachingstraject waarbij elk team werd geobserveerd door een eigen coach die feedback gaf op de samenwerking binnen het team en het besluitvormingsproces. Tevens vonden er vele interventies plaats door acteurs in een voor het team op dat moment relevante rol.

Video met dank aan en copyright Triple-A simulations. Voor meer informatie over dit type simulatie, zie de site van onze partner.

  Eén reactie to “Triple-A simulatie”

 Geef een reactie

U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vereist)

(vereist)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.