mrt 152013
 

Heb je ervaring met een andere management simulaties dan de hier genoemde en je vindt het leuk om je ervaring te delen? Schrijf daar dan iets over in een commentaar hieronder.

  Eén reactie to “Andere Simulaties”

  1. Ik heb 1 keer een simulatiespel gedaan. Dat ging over handel tussen landen over de hele wereld, schaarste in bepaalde producten, rijkdom in andere, wel of geen verwerkende industrie. Het was een geweldige indrukwekkende ervaring. Heel realistisch. Sommige landen werden rijker en rijker, andere armer en armer. Het maken van bondjes kon daar wel iets aan veranderen, bijv. een cacoabonen prijsafspraak of een meerjaren afzetcontract.

    Het is al lang geleden, maar ik weet nog het gevoel van meeleven met al die arme landen die alleen maar schuld na schuld opbouwde en niets had om daar een verandering in te brengen. Een fantastische en realistische manier om de wereldhandelproblemen onder de aandacht te brengen.

 Geef een reactie

U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vereist)

(vereist)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.